Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Wim Donders, Liesbeth Ruijs,Praktische gespreksvoering
  Praktische gespreksvoering
  € 65.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Praktische gespreksvoering bevat de basisvaardigheden voor een goede aanpak van verschillende tweegesprekken. Deze nieuwe editie is uitgebreid met digitale onderdelen die het voor u en uw studenten nog eenvoudiger maakt om gespreksvaardigheden te trainen en te toetsen.

  Studenten krijgen bij aanschaf: een exemplaar van het boek, toegang tot de online trainingen van TrainTool en toegang tot de bijbehorende website met het online boek, oefeningen, video`s en een geactualiseerde lessenreeks voor docenten. De combinatie van het boek, TrainTool en de bijbehorende website zorgt voor een volledige blended leerlijn.

  Over Praktische gespreksvoering
  Ontdek aan de hand van praktische voorbeelden hoe gesprekken zoals kennismaking en een slechtnieuwsgesprek efficiënt opgebouwd moeten worden. Er is veel aandacht voor o.a. oplossingsgericht denken, interculturele communicatie en de Human Functioningmethode. Praktische gespreksvoering is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde studenten van de opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Sociaal Juridische Dienstverlening.

  Wat is TrainTool?
  TrainTool is de software van Faculty of Skills met digitale trainingen die naadloos aansluiten bij de theorie van het boek. In TrainTool kunnen studenten communicatieve vaardigheden oefenen met behulp van online video roleplays. Ze bekijken een video van een gesprekssituatie en nemen vervolgens hun eigen reactie op video op. Dat filmpje kan worden bekeken en van feedback voorzien door een mede-student, of de docent. Ook biedt de tool ruimte voor extra instructievideo`s, multiplechoicevragen en tips.

  Voordelen
  -Volledige blended leerlijn | De digitale trainingen sluiten naadloos aan bij de theorie in het boek.
  -Efficiënt | Studenten kunnen gedurende het gehele studiejaar waar en wanneer zij dit willen onbeperkt de training volgen. Zowel voor, tijdens als na de (online)les.
  -Effectief | Studenten nemen de getrainde vaardigheden mee in de (online) les. Zij zijn beter voorbereid en hebben een gelijk startniveau. U kunt zich als docent volledig richten op de integratie van de vaardigheden en de interactie tussen studenten en met u.
  -Train Tool is beschikbaar voor gebruik in zowel een webbrowser, als in een app voor smartphone of tablet.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  216 pagina's
  Juli 2020
  469 gram
  242 x 172 x 15 mm
  EAN: 9789024437191
  Boom

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen