Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,Leerboek urologie
  Leerboek urologie
  € 49.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  In deze vierde druk van Leerboek urologie zijn, net als bij voorgaande drukken, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en therapie opgenomen. Dit leerboek geeft een heldere weergave van de stand van wetenschappelijk onderzoek door de compacte tekst en overzichtelijke schema´s. De meest voorkomende urologische klachten vormen de basis, aangevuld door de relatie met de anatomie en de (patho)fysiologie. Het boek is uitgebreid met een hoofdstuk over het nut van screening op urologische tumoren. Deze druk bevat sterk vernieuwende informatie over moleculaire diagnostiek vanwege de recente technische ontwikkelingen.

  Aanschaf van het Leerboek urologie biedt de lezer online toegang tot extra materiaal, zoals instructiefilms over het urologisch onderzoek en katheterisatie en een interactieve leermodule over urodynamisch onderzoek. Ook bevat de website de volledige inhoud van dit boek, waardoor deze overal te raadplegen en snel doorzoekbaar is.

  Leerboek urologie is onmisbaar voor studenten geneeskunde en basisartsen en is daarnaast een handig naslagwerk voor specialisten en huisartsen.

  Uitgebracht onder auspiciën van de NVU
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  224 pagina's
  Met illustraties
  April 2018
  501 gram
  240 x 169 x 12 mm
  EAN: 9789036820639
  Bohn Stafleu van Loghum nl

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen