Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Leerboek klinische neurologie
  • ,Leerboek klinische neurologie
,Leerboek klinische neurologie
Leerboek klinische neurologie
€ 89.95
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Dit boek is aangepast aan de laatste (internationale) inzichten, richtlijn en onderzoeksresultaten op het gebied van neurologie. Hierbij is aansluiting gezocht bij in Nederland en België gehanteerde behandelrichtlijnen. Hierdoor sluit het boek nauw aan bij de informatiebehoefte in het onderwijs en de dagelijkse praktijk.

De lezer wordt vanuit basisbegrippen naar complexe fysiologische concepten gevoerd. Negen hoofdstukken zijn gewijd aan de neurologische basiswetenschappen en bieden een vooruitblik op het werk in de kliniek. De zeventien klinische hoofdstukken zijn geschreven vanuit het ziektemodel, zodat de lezer een overzicht van een groot aantal neurologische ziektebeelden krijgt. Elk hoofdstuk begint met een patiëntencasus en plaatst zo de geboden theorie in een praktisch kader. Het boek biedt bovendien veel verhelderende tabellen en schematische afbeeldingen.

Leerboek klinische neurologie is ook online te raadplegen. Op de website vindt de lezer de gehele inhoud van het boek, aangevuld met toetsvragen en ander extra materiaal.

De uitgave is bestemd voor gebruik in het medische en paramedische onderwijs en is tevens geschikt voor opleidingen in de verpleegkunde, de bewegingswetenschappen en de medische biologie. Het boek fungeert als naslagwerk voor artsen en fysiotherapeuten in de dagelijkse praktijk. 
Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Oktober 2016
1205 gram
279 x 211 x 20 mm
EAN: 9789036813334
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen