Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Hans Wassink, Tjieu Maas, Willem Koert, Laila Spruijt,Eigen Kracht
  • Hans Wassink, Tjieu Maas, Willem Koert, Laila Spruijt,Eigen Kracht
Hans Wassink, Tjieu Maas, Willem Koert, Laila Spruijt,Eigen Kracht
Eigen Kracht
Het meest complete handboek voor effectief en gezond fitnessen op eigen kracht
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Er zijn veel manieren om op je streefgewicht te komen, strakker in je vel te zitten, gespierder te worden en je energieker te voelen. Wat vaak vergeten of onderschat wordt, is dat dit juist heel goed mogelijk is door middel van krachttraining. Het is dé manier om af te vallen, in vorm te komen en fit te blijven. Het levert je vetvrije spier- massa op, waardoor je in rust meer calorieën verbrandt en meer energie hebt om een actief leven te leiden.

Eigen Kracht is niet alleen een pleidooi voor krachttraining, maar rekent ook af met diverse mythes en wil sporters bewust maken van hun eigen mogelijkheden. Het doel van Eigen Kracht is simpel: de sporter helpen zijn persoonlijke fitnessdoelen te bereiken op een efficiënte en gezonde manier. Zonder gebruik van dopingmiddelen, vage supplementen of rare diëten. Maar wel met humor en de nodige relativering. Want de fysieke lat wordt in fitness soms wel erg hoog gelegd. ‘Hulpmiddelen’ zoals pillen en poeders komen dan al snel in het vizier. Hulpmiddelen die lijf en leven meer schade bezorgen dan voordeel opleveren.

Het is ook niet nodig om ‘alles uit de kast te trekken’. Je kunt op eigen kracht veel bereiken, gewoon met behulp van een goed trainingsprogramma, een verstandig voedingsbeleid, een beetje inzet en plezier. Niet met fitness als een ‘way of life’, maar gewoon als gezond onderdeel van een leven dat verder kijkt dan het leven in de sportschool of het fitnesscentrum.

Met Eigen Kracht heb je alles in huis om slanker-strakker-sterker-fitter te worden.

Eigen Kracht maakt onderdeel uit van de website www.eigenkracht.nl en de Supplementen- wijzer App, die samen de campagne Eigen Kracht vormen van de Dopingautoriteit.


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
November 2018
820 gram
239 x 169 x 27 mm
EAN: 9789054724223
Arko Sports Media BV

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen