Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Joke Schrauwen, Karolien Bogaerts,Artonaut
  • Joke Schrauwen, Karolien Bogaerts,Artonaut
Joke Schrauwen, Karolien Bogaerts,Artonaut
Artonaut
€ 15.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Artonaut is een kaartenset van en voor Ruimtereizigers vol prikkelende opdrachten om musea nog intenser te beleven. Dwaal af van voorgeschreven paden, zwerf door betekenissen en struikel over details.

Want kunst is voor iedereen! Iedereen kan van kunst genieten. Ook van die intellectuele, conceptuele, abstracte, hoogdravende kunst. Een andere bril, een versnelling trager, de goede mindset, af en toe de juiste vraag en een hele nieuwe wereld gaat voor je open.

Met Artonaut reis je alleen, samen of met een groep doorheen musea en tentoonstellingen. Neem schetsboek, pen en een open geest mee op pad. Sommige opdrachten laten je discussiëren, schrijven of zelf creëren, met een expo als grondstof. Andere artonautkaarten laten je de werken met andere ogen benaderen of zetten al je zintuigen in om kunst te proeven. Zo wordt je museumbezoek een rijke expeditie.

Artonaut is gemaakt op maat van (jong)volwassen museumbezoekers, maar is ook al geschikt voor jongeren vanaf 11 jaar.

Ruimtereizigers Karolien Bogaerts en Joke Schrauwen zijn nichtjes en kunstliefhebbers. Volgens hen kan iedereen van kunst genieten. Karolien zet dit om in woord en beeld als museumgids, fotograaf en grafisch vormgever. Joke geeft de liefde door als docent Kunst en Cultuur in De Academies.Extra informatie:

Paperback / softback
Juni 2021
75 gram
89 x 57 x 20 mm
EAN: 9789464013368
Pelckmans

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen