Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Stijn Bronzwaer, Merijn Rengers, Joris Kooiman,De Machine
  • Stijn Bronzwaer, Merijn Rengers, Joris Kooiman,De Machine
Stijn Bronzwaer, Merijn Rengers, Joris Kooiman,De Machine
De Machine
In de ban van Booking.com
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenBooking.com, een van de rijkste en succesvolste internetbedrijven van Europa, is al vijfentwintig jaar een mysterie. Iedereen kent de website, maar niemand kent de mensen en verhalen achter dit oer-Hollandse bedrijf in Amerikaanse handen. Tot nu. Drie NRC-journalisten reconstrueren in detail het wrange internetsprookje van Booking.com, dat eind jaren negentig begon als een idee van een groepje techniekstudenten uit Twente en uitgroeide tot het grootste en machtigste hotelboekingsplatform ter wereld.
Dit is het niet eerder vertelde verhaal van de opkomst, hoogtij en het morele verval van Booking, vol extravagante feesten, uit de hand gelopen internetexperimenten, bedrogen aandeelhouders, handtastelijke managers en ruzies in de boardroom. Maar vooral is dit het verhaal van een bedrijf dat een weergaloze online geldmachine bouwde, en in de eeuwige zucht naar meer de mensen achter de machine vergat.
Recensie:
De Volkskrant
'Een gedegen, zeer gedetailleerde en lezenswaardige reconstructie van de opkomst van een van de grootste bedrijven van Nederland.'

Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
November 2021
520 gram
211 x 138 x 31 mm
EAN: 9789048859993
Lebowski

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen