Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Leon Peterse, Joke Petri,India
  • Leon Peterse, Joke Petri,India
Leon Peterse, Joke Petri,India
India
Dominicus
€ 24.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

India staat als toeristische bestemming al jaren in de belangstelling van westerse reizigers. En terecht, want het land heeft de bezoeker veel te bieden: Tibetaanse kloosters hoog in de bergen van de Himalaya, forten uit de tijd van de mogols, met erotisch beeldhouwwerk overdekte tempels, palmenstranden en wildreservaten.
Leer de hoofdstad Delhi kennen, het in het noorden gelegen Ladakh en de sprookjesachtige deelstaat Rajasthan. Herleef het mogolverleden in Agra en reis af naar Orissa met de Gouden Driehoek en kleurrijke minderheden. Opmerkelijk is de verscheidenheid aan bevolkingsgroepen. Er zijn miljoenensteden als Delhi, Kolkata (Calcutta) en Mumbai, maar ook vissersdorpjes en kleine boerengemeenschappen. Darjeeling en Sikkim in de Himalaya vertegenwoordigen het boeddhistische India, terwijl Arunachal Pradesh in het uiterste noordoosten het thuisland is van tientallen verschillende unieke stammen. Het zuiden heeft magnifieke tempels en is voor veel bezoekers het "echte' India. Goa met zijn stranden vormt een perfecte afsluiting van een rondreis door het land.
Leon Peterse en Joke Petri maakten tientallen reizen naar verschillende Aziatische bestemmingen. Hun voorkeur gaat vooral uit naar het Indische subcontinent en Zuidoost-Aziƫ.
Nederlands Paperback 9789025764531 Druk: 1 november 2018 416 pagina's

Extra informatie:
Dominicus
Paperback / softback
416 pagina's
Met illustraties
November 2018
619 gram
210 x 136 x 23 mm
EAN: 9789025764531
Dominicus

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen