Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Wim Bouckaert, Ancy Leroy, Mich?le Vergote, Jo Vrancken,In goede handen
  In goede handen
  Ziekteleer voor paramedische beroepen en verpleegkundigen
  € 65.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Of je nu aan de slag gaat als verpleegkundige, kinesist, ergotherapeut, apotheker, logopedist, audioloog, laboratoriumtechnoloog of vroedkundige – voor paramedici is een goede kennis van de ziekteleer onontbeerlijk. In goede handen geeft een compleet overzicht van de meest voorkomende ziektebeelden en is daarmee de ideale houvast bij de studie van ziekte bij de mens.
  Allereerst maak je kennis met de basisprincipes en terminologie die je nodig hebt om een ziektebeeld te begrijpen. Daarna volgt een glashelder overzicht van de belangrijkste ziektebeelden per orgaansysteem. Ieder hoofdstuk begint met een handig overzicht van de anatomie en fysiologie, wat het boek toegankelijk maakt voor lezers met en zonder voorkennis.
  Bovendien staat het boek boordevol studeertips, weetjes en handige samenvattingen die je op weg helpen bij het studeren. Bij elk hoofdstuk is er een lijst van keywords voorzien, en achterin vind je een lijst met veelgebruikte afkortingen.
  Daardoor is In goede handen ideaal voor bachelorstudenten in de verpleegkunde, voor paramedische opleidingen, voor studenten die zich voorbereiden op een master in de gezondheidszorg, voor mensen die zich beroepsmatig met de werking van het lichaam bezighouden, of om het even wie die geïnteresseerd is in het menselijk lichaam.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  300 pagina's
  April 2022
  2176 gram
  275 x 217 x 50 mm
  EAN: 9789463937061
  Owl Press

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen