Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bert Suurmeijer, Theo Mulder, Jan Verhoeven,Basisboek Vacuümtechniek
  • Bert Suurmeijer, Theo Mulder, Jan Verhoeven,Basisboek Vacuümtechniek
Bert Suurmeijer, Theo Mulder, Jan Verhoeven,Basisboek Vacuümtechniek
Basisboek Vacuümtechniek
€ 90.00
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Geheel herziene versie van het in 2000 door de Nederlandse Vacuümvereniging NEVAC uitgegeven `Basisboek Vacuümtechniek`, inmiddels uitgegroeid tot een erkend standaardwerk en met 2 herdrukken `bestseller` op het vakgebied der vacuümtechniek in de Nederlandse taalregio. Deze nieuwe editie bevat alle innovaties van de 21e eeuw in het vacuümdomein. Een onmisbare hulpbron voor onderzoekers, ingenieurs, onderhoudspersoneel en verkoopmanagers die zich bezighouden met vacuümgerelateerde onderwerpen.
Achttien jaar gebruik van de 1ste editie in talloze vacuümcursussen hebben bewezen dat het boek niet alleen een uitstekend naslagwerk is, maar ook een voortreffelijk cursusboek vanwege zijn unieke `getrapte` structuur, waarbij de specifiek voor HBO’ers en academici bedoelde verdiepingsstof met een kantlijnstreep is gemarkeerd. Zónder verdiepingsstof resteert een samenhangend en goed leesbaar cursusboek op MBO-niveau. Als het ware `twee boeken in een`. Perfect geschikt voor (gecombineerd) vacuümonderwijs op hoger en middelbaar niveau. Om de aantrekkelijkheid als boek voor cursussen én zelfstudie verder te vergroten, zijn in deze 2de editie niet alleen de korte antwoorden bij de hoofdstukoefeningen opgenomen, maar ook hun complete uitwerkingen. Docenten, studenten en cursisten zullen het boek ervaren als een evenwichtige synthese tussen moderne vacuümpraktijk en verklarende physica.

Tevens uitgegeven in het Engels onder de titel `Vacuum Science and Technology`, verkrijgbaar als hardcover en e-book, zie http://www.book-vacuum-science-and-technology.com.


Extra informatie:

Hardback
772 pagina's
Met illustraties
November 2018
1753 gram
249 x 196 x 45 mm
EAN: 9789082947700
Nederlandse Vacuümvereniging NEVAC

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen