Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bert van Wee, Jan Anne Annema,Verkeer en vervoer in hoofdlijnen
  • Bert van Wee, Jan Anne Annema,Verkeer en vervoer in hoofdlijnen
Bert van Wee, Jan Anne Annema,Verkeer en vervoer in hoofdlijnen
Bert van Wee, Jan Anne Annema
Verkeer en vervoer in hoofdlijnen
€ 40.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Mensen verplaatsen zich en goederen worden vervoerd. Aan dit eenvoudige gegeven zitten heel wat aspecten vast. Hoe zit bijvoorbeeld het verkeers- en vervoerssysteem in elkaar? Wat zijn de effecten ervan op bereikbaarheid, veiligheid en milieu? En op basis waarvan wordt het verkeers- en vervoersbeleid gevoerd? Deze vragen staan centraal in de derde, herzien uitgave van Verkeer en vervoer in hoofdlijnen,/i>.
De auteurs maken gebruik van inzichten uit de economie, ruimtelijke wetenschappen, civiele techniek en psychologie. Zij gaan ervan uit dat een goed inzicht in verkeers- en vervoersgerelateerde maatschappelijke problemen alleen kan ontstaan als deze verschillende vakgebieden gecombineerd worden. Achtereenvolgens worden de werking en de effecten van verkeers- en vervoerssystemen, en het onderzoek en beleid op dit gebied behandeld. Zo ontstaat een helder beeld van de functie en betekenis van verkeer en vervoer in onze huidige maatschappij.

Op de website bij dit boek worden diverse verdiepende hoofdstukken op het gebied van verkeer en vervoer aangeboden. Verder zijn er onder meer vragen en opdrachten per hoofdstuk opgenomen en interessante links op het gebied van verkeer en vervoer te vinden.

Verschil met de vorige editie
De derde druk is inhoudelijk gelijk aan de tweede, herziene druk uit 2009. De cijfers en figuren zijn wel zo veel mogelijk geactualiseerd.

Voor wie
Verkeer en vervoer in hoofdlijnen,/i> is geschreven in het hoger onderwijs op het gebied van ruimtelijke wetenschappen, geografie, logistiek en techniek.

Over de auteurs
Prof. Dr. Bert van Wee is hoogleraar transportbeleid, infrastructuur en logistiek aan de Technische Universiteit Delft. Dr. Jan Anne Annema is universitair docent
transportbeleid, eveneens aan de Technische Universiteit Delft .

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Juni 2014
715 gram
241 x 171 x 25 mm
EAN: 9789046904237
Coutinho

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen