Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  J.H. Sillevis Smitt, J.J.E. van Everdingen, H.E. van der Horst, M.V. Starink, M. Wintzen, J. Lambert,Dermatovenereologie voor de eerste lijn
  Dermatovenereologie voor de eerste lijn
  een systematische introductie
  € 82.95
  Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


  Dit boek geeft een uitgebreid en praktisch overzicht van de dermatologie en venereologie. Het is daardoor zeer  geschikt als leerboek voor studenten geneeskunde. Daarnaast helpt het medici snel een differentiële diagnose te stellen en een indruk te krijgen van de therapeutische mogelijkheden. Dankzij het uitgebreide register is het boek ook geschikt als naslagwerk. 

  Dermatovenereologie voor de eerste lijn is systematisch opgebouwd. Bij de besproken huidziekten (hieronder vallen met name de veel voorkomende) worden achtereenvolgens systematisch het klinisch beeld, het voorkomen, de pathofysiologie, de diagnostiek, de behandeling en eventueel het beloop en het moment van doorverwijzen aan de orde. Er zijn hoofdstukken over bijzondere aandachtsgebieden als psychodermatologie en fotodermatologie, en er is  speciale aandacht voor dermatosen die voorkomen bij mensen in een bepaalde levensfase, zoals zwangere vrouwen, ouderen en kinderen. 

  Deze tiende druk is helemaal geactualiseerd, met name op het gebied van urticaria, zwangerschapsdermatosen en psychodermatologie. Om aan de behoefte van Vlaamse artsen en studenten tegemoet te komen, is het boek ook vanuit Belgisch oogpunt becommentarieerd en is alle medicatie ook op de Belgische situatie afgestemd. De ruim 750 klinische foto`s maken het gemakkelijker om een definitieve diagnose te stellen aan de hand van de morfologische en topografische kenmerken van een huidaandoening.

  Het boek is geschreven en geredigeerd door:
  dr. J.H. Sillevis Smitt
  dr. J.J.E. van Everdingen
  prof. dr. H.E. van der Horst
  drs. M.V. Starink 
  dr. M. Wintzen  
  prof. dr. J. Lambert  Extra informatie:

  Paperback / softback
  448 pagina's
  Met illustraties
  September 2017
  1514 gram
  279 x 211 x 24 mm
  EAN: 9789036819022
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 2 tot 4 werkdagen