Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Het spel der spellen
  • ,Het spel der spellen
,Het spel der spellen
Het spel der spellen
Wild Cards
€ 29.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


In 1946 werd boven New York een buitenaards virus losgelaten dat het DNA herschreef van iedereen die het infecteerde. Het doodde negentig procent van de bevolking, muteerde negen procent in ernstig misvormde monsters, en gaf één procent superkrachten.Jaren later schrijven achtentwintig van die buitengewone mensen, Azen genaamd, zich in voor een nieuw soort realityprogramma. Deelnemers worden in vier kleuren ingedeeld voor een wedstrijd die ze alleen in Hollywood zo hadden kunnen bedenken. Als alle verliezers zijn weggestemd, moet de enige echte Amerikaanse Held overblijven.

Maar terwijl de weken verstrijken, worden de overgebleven deelnemers opeens ruw wakker geschud door misselijkmakende gebeurtenissen in het Midden-Oosten. Hun zinloze spelprogramma lijkt nu behoorlijk onnozel, vergeleken met wat de machteloze mensen die daar hun leven op het spel zetten moeten doorstaan.

Kan deze groep verwende en onwetende `beroemdheden` een wezenlijk verschil maken in de wereld? En hoeveel van hen kan het echt wat schelen?


Het Wild Cards-universum werd in 1987 bedacht door Game of Thrones-bestellerauteur George R.R. Martin en Melinda Snodgrass. Meerdere bekende fantasy- en sciencefictionauteurs schrijven mee aan de boeken.
Extra informatie:
Wild Cards
Paperback / softback
480 pagina's
September 2015
594 gram
231 x 151 x 34 mm
EAN: 9789024568611
Luitingh Sijthoff Fantasy

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen