Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • E. Hulzebos, Henk van der Loo,Training van het cardiorespiratoir uithoudingsvermogen
  • E. Hulzebos, Henk van der Loo,Training van het cardiorespiratoir uithoudingsvermogen
E. Hulzebos, Henk van der Loo,Training van het cardiorespiratoir uithoudingsvermogen
Training van het cardiorespiratoir uithoudingsvermogen
€ 83.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Paramedici hebben binnen de (sport)gezondheidszorg een belangrijke (begeleidende) functie bij het onderhouden en/of opbouwen van gezondheidsgerelateerde en algemene fitheid. Paramedische trainingsbegeleiding deel 2 wil de paramedicus inzicht en handvatten geven om deze trainingsbegeleiding zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.
Paramedische trainingsbegeleiding deel 2 geeft u een goed inzicht in de metabole en cardiorespiratoire veranderingen door training en behandelt het testen en meten van het cardiorespiratoire uithoudingsvermogen. Tevens komen de algemene principes voor het trainingen van het cardiorespiratoire uithoudingsvermogen en de betekenis hiervan voor de paramedische praktijk aan de orde.

Paramedische begeleiding deel 2: training van het cardiorespiratoir uithoudingsvermogen voorziet in de behoefte en kennis bij paramedici over inspanningsfysiologie en trainingsleer. Tevens levert het boek op eigentijdse en verantwoorde wijze een bijdrage aan de beroepsuitoefening van de paramedicus

Extra informatie:
Paramedische trainingsbegeleiding 2
Paperback / softback
162 pagina's
Met illustraties
December 2002
472 gram
297 x 210 x 10 mm
EAN: 9789031334605
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen