Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rolf Bruins, Hans Geurts,Informatiemanagement
  • Rolf Bruins, Hans Geurts,Informatiemanagement
Rolf Bruins, Hans Geurts,Informatiemanagement
Informatiemanagement
€ 44.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Informatiemanagement introduceert de student in dit dynamische vakgebied, dat zich bevindt op het kruispunt van informatiekunde, organisatiekunde, management en marketing.

In deze vierde geactualiseerde editie beschrijven de auteurs de laatste stand van zaken op het gebied van informatie en technologie in relatie tot de bedrijfsvoering van organisaties. In de bedrijfsvoering staan de elementen informatie, digitalisering en waardecreatie centraal. Het sturen en beheersen van deze elementen in de context van de informatiehuishouding valt onder de medeverantwoordelijkheid van het informatiemanagement.

De auteurs schenken onder meer aandacht aan innoveren, project- en procesmanagement, kunstmatige intelligentie en aspecten die samenhangen met ethiek, privacy en wetgeving. Hierbij worden praktijkcases gebruikt om zelf mee aan de slag te gaan.

Rolf Bruins geeft als breindeskundige lezingen over persoonlijke ontwikkeling en neuromanagement. Daarnaast is hij als zelfstandige in verschillende rollen verbonden aan Hbo-onderwijsinstellingen. Hij heeft meerdere boeken en publicaties op zijn naam staan over informatiemanagement en marketing(strategie). Via zijn site www.rolfbruins.nl
deelt hij tips en blogs.
Hans Geurts heeft meer dan 20 jaar leidinggevende ervaring op het gebied van IT & innovatie binnen grote organisaties als Heineken en Wolters Kluwer. Hier hee_ hij de IT visie en strategie opgesteld en met zijn teams de digitale transformatie vormgegeven. Daarnaast is hij als docent Informatiemanagement verbonden aan de Business School Nederland en begeleidt hij studenten bij hun afsluitende dissertatie.

In MyLab hebben studenten en docenten de vrije beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal:
• eText
• Toetsen
• Begrippentrainer
• Figuren en tabellen
• Video’s
• CasesExtra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Juli 2020
546 gram
241 x 170 x 14 mm
EAN: 9789043038201
Pearson Benelux B.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen