Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • P. Verhoef, H. Tas,Turks
  • P. Verhoef, H. Tas,Turks
P. Verhoef, H. Tas,Turks
Turks
Een leerboek voor zelfstudie en klassikaal gebruik
Met 3 cassettes
€ 49.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Het Turks heeft geen enkele verwantschap met het Nederlands. Veel beginners vrezen daarom dat het Turks moeilijk te leren is. Die vrees is ongegrond, want de opbouw van de grammatica is logisch en consequent. Men heeft de beginselen daarom snel onder de knie.

Twee uitgangspunten van dit leerboek bevorderen de toegankelijkheid: extra aandacht voor die onderwerpen die door cursisten als `moeilijk' worden ervaren, en de bundeling van de jarenlange ervaring van de auteurs als docent in klassikaal en schriftelijk onderwijs. De grammatica wordt met duidelijke voorbeelden uitgelegd en er worden in de 33 lessen veel en levendige dialogen en oefeningen aangeboden, ook op band. Deze geïllustreerde methode sluit af met de uitgewerkte oefeningen en woordenlijsten Turks-Nederlands en vice versa.

Na het doorwerken van dit leerboek beschikt men over een gedegen kennis van de grammatica, is men in staat tot het voeren van een behoorlijk gesprek, het redelijk tot goed lezen van kranten en het schrijven van brieven en e-mails.
Woordenboekinfo: Turks

Extra informatie:

Paperback / softback
511 pagina's
Met illustraties
Oktober 2006
981 gram
243 x 172 x 32 mm
EAN: 9789054600923
Stichting Uitgeverij Bulaaq

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen