Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Alwin Leemhuis, Gitta Luiten,Restaurant De Tuinkamer
  • Alwin Leemhuis, Gitta Luiten,Restaurant De Tuinkamer
Alwin Leemhuis, Gitta Luiten,Restaurant De Tuinkamer
Restaurant De Tuinkamer
Natuur op je bord
€ 42.99
Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDe Tuinkamer in het Overijsselse Schuinesloot moet de droom zijn van iedere chef. In dit bijzondere restaurant, gelegen in de Priona Tuinen - in de jaren zeventig ontworpen door kunstenaars Henk Gerritsen en Anton Schlepers - bepaalt de rijkdom van de tuin wat er op tafel komt.

De bezoekers van De Tuinkamer kunnen de natuur niet alleen proeven; ze zitten er letterlijk middenin. In de oude kas kookt chef Alwin Leemhuis zijn bijzondere gerechten, waarbij hij de bloemen, groenten, kruiden, knollen en wortels uit de Priona Tuinen - waar keuze is uit ruim 5.000 verschillende soorten planten - gebruikt.

In dit kookboek inspireren Alwin Leemhuis en Gitta Luiten je om te koken met wat de natuur te bieden heeft. Met vernieuwende recepten als aardpeerkaviaar, tahin van zonnebloempitten, in walnootbladolie gegaarde zeeduivel en sappen van vlierbloesem, dahlia en chrysant. Én met tips over hoe je die planten kweekt - of je nu een (moes)tuin hebt of een balkon. Een kookboek en (moes)tuingids in één.


` De zevende hemel [...] alles klopt bij De Tuinkamer` - De Stentor

` Leemhuis heeft een fijne touch en een gevoel voor vernuftige, aromatische smaakcombinaties` - Joël Broekaert, NRC

` De top-5 van beste chefs van Nederland` - Pieter Nijdam, De Telegraaf

` [...] Een verrukkelijk restaurant waar de chef zich laat leiden door de natuurlijke rust en rijkdom om hem heen` - Hiske Versprille, De Volkskrant
Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
Met illustraties
Augustus 2022
1460 gram
280 x 228 x 30 mm
EAN: 9789464041415
Fontaine Uitgevers

Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen