Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Gekrenkt en hongerig
  • ,Gekrenkt en hongerig
,Gekrenkt en hongerig
Gekrenkt en hongerig
ongepubliceerde debuten van de grootste schrijvers
€ 10.00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


`Wat schreef u toen u twintig was? En hoe kijkt u daar nu op terug?`

Voor de jubileumeditie van Das Magazin spitten achtentwintig schrijvers hun zolders, oude harde schijven en vergeten laatjes uit op zoek naar de mooiste fragmenten die ze schreven als twintiger. Ze namen ons mee naar hun geploeter om erkenning en hun zoektocht naar een stem, op de drempel naar volwassenheid.

Er doken parels op als `Zeeuwse mosselen`, het onthullende debuut van een van de schrijvers in Penthouse. Een andere schrijver schrok juist zo van wat zij aantrof dat ze haar complete ongepubliceerde oeuvre acuut verscheurde. 

Het twintigste nummer van Das Magazin werpt een bijzonder licht op het leven, het denken en de ontwikkeling van de grootste schrijvers van Nederland en België.

Met verhalen van: Adriaan van Dis, Arjen Lubach, Astrid Roemer, Connie Palmen, Daan Heerma van Voss, Ellen Deckwitz, Esther Gerritsen, Hanna Bervoets, Herman Koch, Jamal Ouariachi, Jessica Durlacher, J.M.A. Biesheuvel, Joke van Leeuwen, Joost de Vries, Kees `t Hart, Kristien Hemmerechts, Maartje Wortel, Marja Pruis, Menno Wigman, Merijn de Boer, Minke Douwesz, Oek de Jong, Philip Huff, Renate Dorrestein, Rob van Essen, Saskia De Coster, Walter van den Berg en Yves Petry


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
November 2016
310 gram
200 x 125 x 20 mm
EAN: 9789492478122
Das Mag Uitgeverij B.V.

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen