Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Morya, Geert Crevits,Vertrouwen in jezelf
  • Morya, Geert Crevits,Vertrouwen in jezelf
Morya, Geert Crevits,Vertrouwen in jezelf
Vertrouwen in jezelf 4 Morya wijsheid
€ 22.00

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00


Meester Morya zegt:
"Denk niet dat je fouten maakt wanneer je geen liefdevolle aandacht kan geven aan jezelf en aan anderen. Het is een leerproces en ook daarin is het nodig geduld te kunnen hebben.
Als je liefde vraagt, zal je liefde krijgen. De liefde is in je eigen hart aanwezig, maar je moet ze ontdekken. Dat wil zeggen dat je de energie toelaat te stromen en ontdekt dat je de liefde altijd in je hart hebt en tot uitdrukking moet brengen."

Het boek `Vertrouwen in jezelf` van Morya is (net als boek 1: `Bewust handelen`) een boek dat bij uitstek praktisch gericht is. Met eenvoudige oefeningen zoals `breng de gedachten naar je hart` krijg je effectieve hulpmiddelen in handen om je gedachten, je gevoelens, je twijfels de baas te kunnen en eraan voorbij te gaan. Wanneer je de woorden van Morya leest, kom je in een stroom van inzicht terecht, die de kracht heeft om je tot jezelf te brengen, tot je hart en tot de rust en klaarheid in jezelf. De opdracht is om deze innerlijke klaarheid te allen tijde te kunnen bewaren, ook als je leven uiterlijk moeilijk en onrustig is. Door de eenvoudige handvaten die Morya aanreikt, toe te passen in je leven, ga je stap voor stap werkelijk vooruit in de richting van een beter, bewuster en vreugdevoller leven.

De "Morya Wijsheid" boeken maken deel uit van een reeks, maar kunnen zonder problemen elk op zich gelezen worden. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Vertrouwen in jezelf" vind je de volgende hoofdstukken:
De twijfel overstijgen
Bidden
Vrede maken
Een vraag over gevoelens
Een vraag: wat is meditatie?
De wil om liefdevol te zijn
De anderen en ik
De juiste levenshouding
Je kan jezelf realiseren

Extra informatie:
Wijsheid 4
Hardback
168 pagina's
Met illustraties
Oktober 2007
279 gram
187 x 129 x 18 mm
EAN: 9789075702279
Mayil Publishing House

24 Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00