Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,Fysiotherapie bij peesaandoeningen Deel 2: bovenste extremiteit
  Fysiotherapie bij peesaandoeningen Deel 2: bovenste extremiteit
  Orthopedische casuïstiek
  € 47.95
  Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


  Dit boek beschrijft de meest voorkomende peesaandoeningen van de bovenste extremiteit. Van iedere aandoening wordt een voorbeeldcasus beschreven met daarbij de symptomen en belangrijkste bevindingen van het functieonderzoek. Zo wordt duidelijk hoe de aandoening is te herkennen. Als de beschreven aandoening kan worden behandeld met een oefenprogramma dan wordt deze in een apart hoofdstuk beschreven en geïllustreerd. 


  (Sport)fysiotherapeuten, kinesitherapeuten, oefentherapeuten en (sport)artsen kunnen het boek `Peesaandoeningen` gebruiken om hun kennis op te frissen. Door de overzichtelijke opbouw is het boen bovendien geschikt voor opleidingsdoeleinden.
  Dit is uitgave 31 van de serie `Orthopedische Casuïstiek`. Twee maal per jaar verschijn er een nieuw deel in deze serie. De serie is ook online beschikbaar op abonnementsbasis.

  Deze uitgave in de serie `Orthopedische Casuïstiek` is geschreven onder redactie van Koos van Nugteren (fysiotherapeut) en Patty Joldersma (sportfysiotherapeut en fitnesstrainer).
  Extra informatie:
  Orthopedische casuïstiek
  Paperback / softback
  Met illustraties
  December 2019
  336 gram
  240 x 168 x 8 mm
  EAN: 9789036824217
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 2 tot 4 werkdagen