Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Daniella van Well-Stam, Fianne Lindenaar,Professioneel risicomanagement bij projecten
  Professioneel risicomanagement bij projecten
  Met de RISMAN-methode als basis
  € 31.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Projecten verlopen nooit precies volgens de planning en begroting waardoor veel tijd, energie en geld verloren gaat aan het achteraf moeten bijsturen. Risicomanagement is het antwoord op dat probleem. Door vooraf de mogelijke knelpunten in kaart te brengen en te besluiten hoe daarmee om te gaan, kun je verrassingen voorkomen. Professioneel risicomanagement bij projecten is een onmisbaar boek voor beslissers, projectmanagers en teamleden die alles willen weten over het succesvol inrichten en uitvoeren van risicomanagement binnen hun organisatie of project.

  De RISMAN-methode is een beproefde en veelgebruikte methode voor risicoanalyse en risicomanagement die al 25 jaar bestaat. De toepassing van de methode heeft een enorme transformatie doorgemaakt, waarbij de focus is verlegd naar het omgaan met risico’s. Gedrag en cultuur zijn belangrijke succesfactoren naast de methode en systemen. Daarnaast vraagt het vinden van een goede balans tussen verantwoorden en sturen aandacht.

  In dit boek laten de auteurs, verbonden aan het gerenommeerde adviesbureau TwynstraGudde, op basis van hun jarenlange ervaring zien hoe je risicomanagement kunt inbedden en werkend krijgen binnen projecten om op een succesvolle manier doelen te realiseren.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  244 pagina's
  Februari 2021
  465 gram
  239 x 170 x 16 mm
  EAN: 9789024438990
  Boom uitgevers Amsterdam

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen