Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Dominique Neyts, Sien Vande Ryse, Eveline Mainil,ENT2R - 2
  ENT2R - 2
  Nederlands voor anderstaligen - Niveau 2
  € 20.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  ENT2R is een leermethode NT2 die ontwikkeld is aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs (UCT) van de UGent. De methode richt zich op geschoolde anderstaligen die snel en efficiënt het Nederlands willen verwerven. De methode bereidt voor op het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt in een Nederlandstalige omgeving.

  Niveau 2 bouwt verder op de basiswoordenschat en de basisgrammatica verworven in niveau 1. In elke les wordt de grammaticale kennis verder uitgediept en ook de woordenschat van alledaagse thema’s uit het persoonlijke leven wordt verder uitgebreid. Zo leren de cursisten meer over onder andere ziekte en gezondheid, karakter en gevoelens, studeren en werken, cultuur en media, geld en politiek, en stad en platteland. Dit gebeurt aan de hand van diverse oefeningen die verschillende tekstsoorten en taalhandelingen omvatten en die de vier vaardigheden geïntegreerd ontwikkelen. De nadruk ligt daarbij zowel op vormcorrectheid als op interactie tussen cursisten.

  Op het einde van Niveau 2 kennen de cursisten de 2000 meest frequente woorden en beheersen ze de basisgrammatica van het Nederlands volledig.

  Dominique Neyts, Sien Vande Ryse en Eveline Mainil zijn verbonden aan het Universitair Centrum voor Talenonderwijs van de Universiteit Gent. Ze zijn lesgevers Nederlands als Tweede Taal en geven ook cursussen praktische en academische taalvaardigheid Duits/Engels.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  September 2021
  556 gram
  248 x 171 x 17 mm
  EAN: 9789464014587
  Pelckmans

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen