Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  • René Kok, Erik Somers,Het grote 40-45 boek
  • René Kok, Erik Somers,Het grote 40-45 boek
René Kok, Erik Somers,Het grote 40-45 boek
Het grote 40-45 boek
€ 19.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Het Grote 40-45 Boek is een onontkoombare klassieker binnen de oorlogsfotografie. Deze bestseller, nu in een aantrekkelijk geprijsde midprice-editie, bevat een omvangrijke selectie foto`s uit de internationaal vermaarde collectie van het NIOD en andere Nederlandse en buitenlandse oorlogsarchieven. Nog altijd komen in archieven en privécollecties onbekende foto`s uit de Tweede Wereldoorlog boven water. Dit intrigerende boek is het resultaat van uitvoerig historisch onderzoek. De foto`s geven een indringend beeld van de Tweede Wereldoorlog in al zijn aspecten.

Verrassend is het grote aantal kleurenfoto`s. Het zijn immers de zwart-witbeelden van de oorlogsjaren die voortleven in de herinnering en die de beeldvorming van de Tweede Wereldoorlog sterk bepalen. Daarnaast zijn recent ontdekte amateuropnamen van Nederlandse, Duitse en geallieerde kant opgenomen. De foto`s in Het Grote 40-45 Boek bieden een directe kijk op terreur, strijd en vervolging, en op het alledaagse leven, dat ook in oorlogstijd gewoon doorging.


Extra informatie:

Paperback / softback
368 pagina's
Met illustraties
November 2016
1256 gram
250 x 195 x 23 mm
EAN: 9789462581715
Uitgeverij WBOOKS

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen