Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Linda Schulte, Elodie Carmiggelt,ik + jij = wij
  ik + jij = wij
  Het relatie-evaluatie werkboek
  € 14.99
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen  Op je werk is het heel normaal om op regelmatige basis een evaluatiegesprek te houden. Waarom zou je zo`n gesprek niet ook in je relatie voeren? Alles en iedereen verandert continu: ook jij en je partner. Het is belangrijk om elkaar niet uit het oog te verliezen. Met behulp van `Ik + jij = wij` kunnen je partner en jij heel makkelijk en efficiënt een evaluatiegesprek plannen en voeren. In dit werkboek vind je praktisch toepasbare theorieën, praktijkervaringen, invulopdrachten en evaluatieformulieren. Hiermee leren jullie niet alleen open te communiceren, maar vooral dat er altijd nieuwe dingen aan elkaar te ontdekken vallen!

  Linda Schulte studeerde culturele antropologie en communicatiewetenschappen. Door haar werk in de marketing ontdekte ze de kracht van feedback, en hoe belangrijk die is voor een goede relatie, zowel professioneel als privé.

  Elodie Carmiggelt studeerde psychologie en specialiseerde zich tot coach, trainer in leiderschapstrajecten en mediator. Ze weet uit ervaring hoe waardevol een goed en eerlijk gesprek met jezelf en met elkaar kan zijn.


  Recensie:
  NBD Biblion
  Drs. M.L. de Jager 22-09-2021
  'Aan de hand van oefeningen die beide partners kunnen invullen krijg je inzicht in elkaars behoeften en gedachten. Daardoor wordt het makkelijker met elkaar te praten over de relatie en het ook goed te houden. Een boek dat uitnodigt om aan de slag te gaan met zelfreflectie. Voor mensen die samen zijn en graag verdieping in hun relatie aanbrengen.'

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  200 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2021
  406 gram
  211 x 171 x 16 mm
  EAN: 9789045325606
  BBNC Cadeau

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen