Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Nina de Bruijn, Elise Gruppen-Schouwerwou,Het everything you need is Chickslovefood-kookboek
  Het everything you need is Chickslovefood-kookboek
  Alle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben
  Chickslovefood 10
  € 24.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Nog eentje dan... Als kers op de taart. Kroon op het werk. Het ultieme kookboek na tien jaar Chickslovefood. Een extra dik Chickslovefood-boek met daarin álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook. We presenteren je met ongelofelijk veel trots ons tiende boek; Het everything you need is Chickslovefood-kookboek.

  Deze superdikke kookbijbel bevat in twaalf hoofdstukken ál het lekkers dat Chickslovefood te bieden heeft, van Skinny Six (reuzeloempia’s: NU maken!) tot Sinner Sunday (Oh hi, chocolate chip tiramisu) en van de musthave (basis)recepten die je gewoon in je kookrepertoire moet hebben (denk aan hummus of 3x pesto) tot makkelijke verjaardagshapjes of knallers die je serveert als je visite hebt. Kortom: als je dit boek hebt, dan ben je er. Dan kun je, op welk moment dan ook, zorgeloos in de keuken staan.

  Dit boek is een collectie van alle recepten die je nodig hebt én 80 QR-codes voor extra filmpjes, variaties, tips & tricks. Lekker interactief dus! Ook is het voor ons een trip down memory lane geworden, inclusief anekdotes en verhalen van de afgelopen tien jaar dat ons bedrijf bestaat, en ook daar laten we je graag van meegenieten.


  Extra informatie:
  Chickslovefood 10
  Paperback / softback
  288 pagina's
  Met illustraties
  November 2020
  805 gram
  240 x 170 x 18 mm
  EAN: 9789082859867
  Chickslovefood B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen