Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

 • Jan-Cees Butter, Hans Klippus, Friso Schotanus, Edward Swier,In de ban van beachvolleybal
 • Jan-Cees Butter, Hans Klippus, Friso Schotanus, Edward Swier,In de ban van beachvolleybal
Jan-Cees Butter, Hans Klippus, Friso Schotanus, Edward Swier,In de ban van beachvolleybal
In de ban van beachvolleybal
€ 24.95
Uitverkocht/Niet leverbaar


Hoe deze snelgroeiende sport Nederland veroverde

Wat begon als een spelletje op het strand, is uitgegroeid tot een van de best bekeken en bezochte olympische sporten. Ook in Nederland maakte het beachvolleybal in een kwart eeuw tijd een stormachtige groei door. Op de stranden, maar ook in het binnenland. Het wereldkampioenschap beachvolleybal 2015 in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Rotterdam staat symbool voor die ontwikkeling.

Ter gelegenheid van het WK 2015 verschijnt het boek In de ban van beachvolleybal met verhalen over de roots en cultuur van het beachvolleybal, in Nederland en internationaal, het sexy imago, de opmars van de sport en haar ontwikkeling in de breedte. Parallel aan het internationale succes van de topteams `scoorde` Nederland de afgelopen jaren ook met de succesvolle organisatie van internationale toernooien. Die verdienste is niet los te zien van de toewijzing van het WK 2015 aan de Nederlandse volleybalbond (Nevobo).

De verhalen worden verteld door de grondleggers en wereldtoppers die het beachvolleybal de afgelopen 25 jaar naar een hoger plan hebben getild en zijn opgetekend door journalisten die de sport hebben gevolgd en beschreven. Die bundeling van kennis heeft geleid tot dit indrukwekkende boekwerk over beachvolleybal in Nederland.


Extra informatie:

Uitverkocht/Niet leverbaar