Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie
  • ,Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie
,Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie
Echoscopie in de verloskunde en gynaecologie
€ 103.00
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Dit boek biedt een compleet overzicht van de echoscopie in de verloskunde en gynaecologie en is daarmee een onmisbaar houvast in de dagelijkse praktijk van gynaecologen (i.o.), verloskundigen (i.o.) en echoscopisten.


Echoscopie is een diagnostisch hulpmiddel bij uitstek. Het heeft zich ontwikkeld van een statisch naar een realtime diagnosticum, en zich doorontwikkeld naar de 3D- en 4D-technieken van nu. De echoscopie blijkt niet schadelijk te zijn voor de vrouw of de ontwikkeling van de foetus en biedt daardoor ongekende mogelijkheden voor onderzoek in de gynaecologie of tijdens de zwangerschap.

Deze druk bevat nieuwe hoofdstukken over de bekkenbodem, contrastechoscopie, cervix, genetische syndromen en echogeleide ingrepen zijn toegevoegd waarmee het boek perfect aansluit bij ontwikkelingen in de dagelijkse praktijk. De ruim 600 afbeeldingen reflecteren de huidige stand van de echoscopische diagnostiek. 
Een belangrijke vernieuwing biedt de online-leeromgeving. De lezers hebben op dit onlineplatform altijd toegang tot het digitale boek en vinden er samenvattingen, toetsvragen en informatieve deeplinks naar onder andere videomateriaal. Deze verrijkingen ondersteunen de lezers bij hun studie en in hun vakgebied.

Extra informatie:

Hardback
344 pagina's
Met illustraties
Juli 2016
1098 gram
272 x 200 x 22 mm
EAN: 9789036814508
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen