Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • M. van der Burgt, E. van Mechelen,Preventie en gezondheidsbevordering door paramedici
  • M. van der Burgt, E. van Mechelen,Preventie en gezondheidsbevordering door paramedici
M. van der Burgt, E. van Mechelen,Preventie en gezondheidsbevordering door paramedici
M. van der Burgt, E. van Mechelen
Preventie en gezondheidsbevordering door paramedici
€ 46.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Preventie maakt van oudsher deel uit van de paramedische behandeling. Preventie en gezondheidsbevordering aan groepen is de laatste jaren in opmars. Steeds meer paramedici verzorgen beweegprogramma´s, gezondheidsbevorderingsactiviteiten en gezondheidsvoorlichtingcampagnes aan groepen.

Preventie en gezondheidsbevordering door paramedici is een handleiding voor paramedici bij het opzetten en uitvoeren van preventieprogramma´s en gezondheidsbevorderingsactiviteiten. Het boek biedt praktische handvatten zoals een methodiek, checklists, tips en verwijzingen naar bronnen. Zo komt naast de vraag om een beweegprogramma of voorlichtingsbijeenkomst uit te voeren het ontwikkelen van een lokaal gezondheidsproject aan bod. Tal van praktijkvoorbeelden en interviews met paramedici maken het boek prettig leesbaar. De theorie van gezondheidsbevordering door gedragsverandering wordt besproken als handvat voor het onderbouwen van de programma´s.

Het boek is de opvolger van Preventie: samen werkt het! In de nieuwe editie is informatie opgenomen over actuele preventie– en gezondheidsbevorderingsprogramma´s zoals beweegprogramma´s, valpreventieprogramma´s en preventie op de werkplek.

Voor wie?
Preventie en gezondheidsbevordering door paramedici is bedoeld voor paramedici op het gebied van beweging en voeding, en docenten en studenten aan opleidingen tot diëtist, fysiotherapeut, cesartherapeut en Mensendiecktherapeut

Extra informatie:

Paperback / softback
189 pagina's
Februari 2008
340 gram
242 x 168 x 11 mm
EAN: 9789031351169
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen