Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Duikgeneeskunde
  • ,Duikgeneeskunde
,Duikgeneeskunde
Duikgeneeskunde
€ 113.00
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Duiken neemt sterk toe in populariteit en daarmee ook de noodzaak voor adequate medische kennis. Het boek `Duikgeneeskunde` is de eerste Nederlandstalige uitgave waarin een uitgebreid overzicht van de duikgeneeskunde wordt gegeven met de nieuwste visies en ontwikkelingen in dit vakgebied.
`Duikgeneeskunde - theorie en praktijk` behandelt op praktische wijze het brede terrein van de duikgeneeskunde. Het is daarmee een unieke vraagbaak voor artsen, tandartsen, paramedici en andere geïnteresseerden in de duikgeneeskunde   

De inhoud richt zich op oorzaken, gevolgen en symptomen van de specifieke duikersziekten, gerangschikt naar de vier fasen van de duik. Met gedetailleerde informatie over ziektebeelden uit de keel-, neus- en oorheelkunde, pulmonologie, cardiologie, neurologie, psychologie, endocrinologie, gynaecologie en andere specialismen. Daarnaast worden de mogelijke effecten en risico`s van het duiken behandeld voor kinderen, senioren, vrouwen, lichamelijk beperkten en gebruikers van geneesmiddelen. Bovendien komen de praktische therapie en de eerste hulp bij ongevallen uitgebreid aan bod, evenals vele aspecten van specifieke duikgeneeskundige keuringen.

 Extra informatie:

Hardback
304 pagina's
September 2016
1288 gram
303 x 216 x 26 mm
EAN: 9789036816519
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen