Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Bas van Oort, Dirk Wijnand de Jong,Urban Exploring
  • Bas van Oort, Dirk Wijnand de Jong,Urban Exploring
Bas van Oort, Dirk Wijnand de Jong,Urban Exploring
Urban Exploring
Expeditie Achtertuin
Expeditie Achtertuin
€ 35.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Urban Exploring

Nadat reisjournalisten Bas van Oort en Dirk Wijnand de Jong een jaar lang de mooiste afgelegen plekjes van Nederland ontdekten tijdens hun Expeditie Achtertuin, verkennen zij in Urban Exploring verlaten gebouwen en spannende plekken in onze steden, Vinex-wijken, industriecomplexen en grote bouwwerken. Zij reizen van de Afsluitdijk naar de Oosterscheldekering, van het Zaanse HEMbrugterrein naar de Honig-fabrieken in Nijmegen, verkennen de binnenstad van Utrecht en de ENCI-afgravingen in Maastricht.
In Urban Exploring vertellen zij hun verhaal over de stedelijke woestenij waar een groot deel van Nederland uit bestaat. De foto’s zijn even mooi, verstillend en opmerkelijk als in Expeditie Achtertuin, maar net iets rauwer. Dus, altijd al eens op expeditie willen gaan in Hengelo of Eindhoven, van textielfabriek tot moderne architectuur: Expeditie Achtertuin – Urban Exploring neemt je mee.
Expeditie Achtertuin heeft in mei 2020 veel aandacht gekregen op radio, televisie en in bladen en kranten. Op dit moment loopt de vierde druk van het boek. Het ontdekken van eigen land krijgt tegenwoordig weer de aandacht die het verdient.
Ook deze uitgave is Nederlands- en Engelstalig.


Extra informatie:
Expeditie Achtertuin
Hardback
256 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
1520 gram
296 x 252 x 22 mm
EAN: 9789018047825
ANWB

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel