Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Marten Toonder, Dick Matena,Tom Poes en de pas-kaart
  • Marten Toonder, Dick Matena,Tom Poes en de pas-kaart
Marten Toonder, Dick Matena,Tom Poes en de pas-kaart
Tom Poes en de Pas-kaart
€ 8.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Tom Poes en de Pas-Kaart is een compleet nieuw verhaal. In het verhaal Tom Poes en de Pas-Kaart gaan Olivier B. Bommel en Tom Poes op zoek naar het land waar het gras altijd groener is. Dick Matena (69), jarenlang striptekenaar voor de Toonder Studio`s en officiële opvolger van Marten Toonder, is de tekenaar en schrijver van het verhaal. Hij ziet het nieuwe verhaal als een klassiek Bommelverhaal. "Het is een typisch Toonder universeel thema - het denken dat het elders beter is."

"Weinig maatschappelijk misstanden die ons leven treffen, zijn onbenoemd gebleven. Geen machthebber is onkwetsbaar voor zijn milde spot. Rommeldam is niet ver weg van het Binnenhof. We zouden Toonder veel vaker moeten lezen, ook bij Buitenlandse Zaken."
Frans Timmermans, Minister van Buitenlandse Zaken 2012-2014

De Telegraaf: "Heer Bommel en Tom Poes zijn terug! Dick Matena weet een spannend Tom Poes verhaal verrassend knap te combineren met de literaire klasse van een klassiek Bommelverhaal, en toont zich hiermee een waardig opvolger van Marten Toonder. Een heerlijk boek om te lezen en te bekijken!"

Veronica Magazine: **** Een Pluim voor Heer Matena!

Extra informatie:

Paperback / softback
48 pagina's
Met illustraties
Januari 2015
248 gram
290 x 222 x 5 mm
EAN: 9789079287536
Uitgeverij Personalia

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen