Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,De Nederlandse uitgave van PHTLS
  De Nederlandse uitgave van PHTLS
  Prehospital Trauma Life Support
  € 109.00
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  In dit essentiële naslagwerk, een vertaling van de Amerikaanse negende editie, zijn zowel de basale als de geavanceerde traumaconcepten en vaardigheden opgenomen. Dit is de nieuwste stap in de evolutie van dit wereldwijd meest gebruikte opleidingsprogramma voor preklinische hulpverlening. Al drie decennia zorgt PHTLS voor een verbeterde kwaliteit van traumazorg en redt deze methode levens. Door wereldwijde educatie bevordert PHTLS excellentie in de zorg voor de traumapatiënt door elke hulpverlener die betrokken is bij de preklinische zorg. 

  Dit opleidingsprogramma is in het begin van de jaren tachtig van de vorige eeuw ontwikkeld door de Amerikaanse National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT) in samenwerking met het American College of Surgeons Committee on Trauma (ACS-COT). De medische inhoud wordt continu geactualiseerd en herzien zodat deze de meest recente, state-of-the art kennis en praktijk weerspiegelt. In PHTLS wordt het kritisch denken bevorderd als basis voor het bieden van zorg van hoge kwaliteit. De centrale gedachte is dat preklinische hulpverleners de beste beslissingen nemen voor hun patiënt als ze een solide basis hebben van kennis en sleutelprincipes.

  Heldere aanpak van de beoordeling van een traumapatiënt
  In de preklinische setting telt elke seconde. PHTLS leert de hulpverlener een traumapatiënt snel te beoordelen volgens een geordende aanpak, waarbij levensbedreigende problemen direct bij vaststelling worden behandeld en het initiëren van vervoer naar het meest geschikte ziekenhuis met minimale vertraging plaatsvindt.

  PHTLS is hét standaardwerk voor preklinische traumazorg.   Extra informatie:

  Paperback / softback
  704 pagina's
  Januari 2020
  2117 gram
  297 x 211 x 32 mm
  EAN: 9789036823968
  Bohn Stafleu van Loghum nl

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen