Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Diverse auteurs,De Bijbel
  • Diverse auteurs,De Bijbel
Diverse auteurs,De Bijbel
De Bijbel NBV21
Literaire editie
€ 45.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


De Bijbel is veruit het belangrijkste boek in de westerse cultuurgeschiedenis. De NBV21, de nieuwe Bijbel, is gemaakt door het
Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap, en tientallen specialisten hebben er vele jaren aan gewerkt. Deze vertaling voldoet dan ook aan alle nieuwe inzichten: het is de Bijbel van de eenentwintigste eeuw.

De nieuwe Bijbelvertaling verschijnt in diverse kerkelijke edities, maar de uitgave van Querido Facto is anders. Zo is het een editie die alle Bijbelboeken bevat die door joden, protestanten, katholieken én lutheranen als gezaghebbend worden beschouwd, en die het literaire karakter van het Oude en Nieuwe Testament benadrukt, doordat de tekst, anders dan in de meeste Bijbeluitgaven, in één brede kolom is opgemaakt.

Bovendien bevat de Querido Facto-editie een verklarende woordenlijst en diverse inleidingen die de lezer helpen om de weg te vinden in de historische achtergronden van de Bijbel. De inleidingen zijn geschreven door de belangrijkste oudhistorici en Bijbelwetenschappers van Nederland en Vlaanderen.

Deze editie is onmisbaar voor echte lezers ? en voor iedereen die geïnteresseerd is in religie- en cultuurgeschiedenis.


Extra informatie:

Hardback
2000 pagina's
Oktober 2021
1414 gram
221 x 146 x 61 mm
EAN: 9789021428758
Querido

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen