Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Edwin Winkels, Chris van Nijnatten,101 dingen die je weten moet over Oranje
  • Edwin Winkels, Chris van Nijnatten,101 dingen die je weten moet over Oranje
Edwin Winkels, Chris van Nijnatten,101 dingen die je weten moet over Oranje
101 dingen die je weten moet over Oranje
€ 20.00
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenSpelen voor je vaderland is het hoogst haalbare voor iedere voetballer, en die spanning voelt ook iedere voetballiefhebber. Elke keer als het Nederlands elftal aan het eindtoernooi meedoet, kleurt een groot deel van het land weer oranje. Maar hoe en wanneer begon dat eigenlijk, dat ‘Oranjegevoel’?
Met het antwoord daarop, en nog honderd andere bijzondere wetenswaardigheden en anekdotes over spelers, stadions, shirts, trainers, wedstrijden, toernooien en opvallende randzaken, is dit boek een onderhoudende mini-encyclopedie over het populairste voetbalelftal van Nederland.

Chris van Nijnatten is journalist, volgde 35 jaar lang het internationale topvoetbal en was tot voor kort communicatieadviseur en woordvoerder bij de KNVB. Hij keek dus voor en achter de schermen.

Edwin Winkels is schrijver en journalist. Hij publiceerde vijf romans en een groot aantal non-fictieboeken, waaronder de bestsellers Johan Cruijff in Barcelona en Van Johan tot Frenkie.Extra informatie:

Paperback / softback
November 2022
364 gram
214 x 135 x 22 mm
EAN: 9789493095939
Uitgeverij Brandt

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen