Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Hester Vermeulen, Marjolein Schouten, Monique van Dijk, Patrick Groenewegen, Maud Heinen, Gerda Holleman, Anita Huis, Erwin Ista, Pieterbas Lalleman, Catharina van Oostveen,Verpleegkundig leiderschap
  Verpleegkundig leiderschap
  € 34.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Dit boek nodigt de verpleegkundige uit om het thema verpleegkundig leiderschap te verkennen en eigen te maken. Door leiderschap kun jij invloed hebben op de patiëntgerichtheid, effectiviteit en veiligheid van zorg.

  Verpleegkundigen zijn van cruciaal belang voor het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg. Zeker in deze tijd waarin de zorg steeds complexer wordt. Dit boek helpt je zelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen als: Wat betekent verpleegkundig leiderschap in de praktijk? Wat zijn de verschillende fasen in de ontwikkeling naar verpleegkundig leider? Welke rol speelt een verpleegkundig leider in haar omgeving? Waarom zijn verpleegkundigen die leiderschap vertonen zo belangrijk voor hun team, hun afdeling? Hoe geeft de verpleegkundige vorm aan leiderschap in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden? Hoe geeft de beroepsgroep vorm aan verpleegkundig leiderschap?

  In deze derde druk van Verpleegkundig leiderschap wordt nog meer de focus gelegd op hóe je zelf verpleegkundig leiderschap kunt tonen en verder ontwikkelen: elk hoofdstuk bevat nu extra materiaal en suggesties om dit verder te ontwikkelen en ermee te oefenen.

  Dit boek is bedoeld voor alle ambitieuze verpleegkundigen die zich in uiteenlopende rollen en functies bezighouden of willen houden met de professionalisering van hun vak en de functie van aanjager vervullen. Meer specifiek gaat het om: verpleegkundig specialisten in opleiding, verpleegkundestudenten in de laatste fase van de bachelor opleiding, honours verpleegkundestudenten, verpleegkundigen die een programma volgen tot verpleegkundig leider en leden van verpleegkundige adviesraden.

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Met illustraties
  Maart 2020
  391 gram
  239 x 168 x 9 mm
  EAN: 9789036824460
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen