Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

,Cateye
  • ,Cateye
  • ,Cateye
Cateye
de grote leegte
€ 19.95
   Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Bij zijn onderzoek naar de oorsprong van het heelal trekt professor Lliam-Enzi een verbijsterende conclusie: de zwaartekracht is geen trekkracht. Als zijn ontdekking door de wetenschap wordt genegeerd, monstert hij, op zoek naar bewijs, aan op het ruimteschip Rogh. Op weg naar het mysterieuze stelsel Cateye raakt de bemanning verstrikt in een web van onbekende krachten. Speelt de zwaartekracht een sinister spel, of zijn het toch de rebellen uit de rafelranden van het rijk...

Cateye is het intrigerende verhaal over de zoektocht van Lliam-Enzi naar die ene oerkracht in het heelal. Maar het gaat ook over de eeuwige strijd tussen de materie en `het Grote Niets`. Elk hoofdstuk begint met twee pagina`s uit het `Boek der Hoeders` waarin de bittere strijd tussen de materie en het Grote Niets meeslepend wordt beschreven. Maar er zijn geen goden aan het woord, het is de materie zelf die het verhaal verteld.


Extra informatie:

Paperback / softback
304 pagina's
Met illustraties
Februari 2022
402 gram
211 x 135 x 32 mm
EAN: 9789090354958
Olin-Speez


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.