Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  M.E.H. Sterk, C. M. D. de Langen, C. L. Schonewille-Rozenblad,Belastingrecht HBO 2021-2022 Werkboek
  Belastingrecht HBO 2021-2022 Werkboek
  € 25.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Belastingrecht HBO Werkboek is het opgavenboek dat hoort bij het hoofdboek Belastingrecht HBO. Het hoofdboek maakt de toekomstige fiscalist wegwijs in de belangrijkste belastingmiddelen. Het werkboek en helpt je om de stof nog sneller eigen te maken. Zowel in het hoofdboek als het werkboek staat per hoofdstuk een andere praktijkcasus centraal.
  In het hoofdboek worden de aanslagbelastingen (de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting) en de aangiftebelastingen (de loonbelasting en de omzetbelasting) op een toegankelijke manier behandeld. Elk van deze vier belastingen is te begrijpen aan de hand van bepaalde vaste aspecten (zoals voor wie bestemd, wanneer afgedragen en hoeveel?). Deze aspecten worden in het hoofdboek per belasting per hoofdstuk behandeld, het werkboek volgt deze structuur. Door een continue verwijzing naar wetsartikelen leer je spelenderwijs je weg te vinden in de verschillende fiscale wetten.
  De casuïstische opzet van het hoofd- en werkboek maakt deze uniek. In ieder afzonderlijk hoofdstuk vormt een praktijkcasus de rode draad, aan de hand hiervan komen alle wie- wat- en waaromvragen aan bod. Zo wordt belastingrecht voor iedereen toegankelijk


  Het HBO Belastingrecht hoofdboek en werkboek zijn gericht op eerstejaarsstudenten van de opleidingen HBO Accountancy en Finance, Tax and Advice.
  Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf. (URL: https://bookshelf.nl/) Zoek het E-ISBN van dit boek » (URL: https://www.noordhoff.nl/hoger-onderwijs/overzicht-e-isbns)
  Monique Sterk is een expert op het vlak van belastingrecht. Sinds 2005 heeft ze ruime ervaring opgedaan in het fiscale veld, onder andere als belastinginspecteur, adviseur en bedrijfsfiscalist. Momenteel is Sterk docent aan de Hogeschool van Amsterdam, bij de opleiding Finance, Tax and Advice.

  Danielle de Langde is sinds 1997 werkzaam in het fiscale veld en is gespecialiseerd in financiële planning. Ze is docent aan de Hogeschool van Amsterdam bij de opleiding Finance Tax and Advice. Daarnaast heeft De Langde een eigen praktijk als mediator, waarbij haar focus ligt op fiscale vraagstukken bij echtscheidingen.

  Lumeira Rozenblad is gespecialiseerd in het Nederlands recht en is later bijgeschoold als fiscalist. Sinds 2008 heeft ze ruime ervaring opgedaan in de fiscale praktijk, eerst als belastingadviseur en daarna ruim 10 jaar als inspecteur bij de Belastingdienst (Grote Ondernemingen). Momenteel is ze bij de Belastingdienst werkzaam als vaktechnisch aanspreekpunt omzetbelasting.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  176 pagina's
  Met illustraties
  Augustus 2021
  362 gram
  240 x 171 x 12 mm
  EAN: 9789001753993
  Noordhoff

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen