Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • John Pel, Bert Muns,Sporen liegen niet
  • John Pel, Bert Muns,Sporen liegen niet
John Pel, Bert Muns,Sporen liegen niet
Sporen liegen niet
€ 20.99
Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen



Sporen liegen niet van John Pel biedt een unieke inkijk in het werk van een forensisch rechercheur in de strijd tegen de zware criminaliteit. De lijst met zaken waarbij oud-forensisch rechercheur John Pel in zijn carrière betrokken was, is niet alleen indrukwekkend maar ook angstaanjagend.



Niet minder dan vijftienhonderd overledenen gingen door zijn handen. De lijst met zaken waarbij oud-forensisch rechercheur John Pel betrokken was is niet alleen indrukwekkend maar ook angstaanjagend. Pel begon zijn loopbaan bij de Amsterdamse politie als portier, om vijfendertig jaar later afscheid te nemen als leidinggevende bij het Landelijk Team Forensische Opsporing. Als technisch rechercheur werkte hij mee aan tientallen liquidatieonderzoeken – waaronder het Passage-onderzoek – en was hij betrokken bij schokkende gebeurtenissen als de Bijlmerramp, de moord op Theo van Gogh, de aanslag op het Koninklijk Huis in Apeldoorn, de schietpartij in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn en mh17, gebeurtenissen die in ons collectieve geheugen gegrift staan.



Sporen liegen niet biedt niet alleen een unieke inkijk in het werk van de politie in de strijd tegen de zware criminaliteit, maar laat ook zien welke invloed zulke zaken hebben op de mentale weerbaarheid van iedereen die erbij betrokken is.



‘Dit onthullende boek verhaalt over zijn bloedstollende ervaringen. Een must-read.’ Bernard Welten, voormalig korpschef Amsterdam-Amstelland



‘Dansen met de dood, dat is wat John Pel doet in dit adembenemende boek.’ leen schaap, politiecommissaris



Sporen liegen niet van John Pel biedt een unieke kijk inkijk in het werk van een forensisch rechercheur in de strijd tegen de zware criminaliteit. De lijst met zaken waarbij oud-forensisch rechercheur John Pel in zijn carrière betrokken was, is niet alleen indrukwekkend maar ook angstaanjagend.’ – Hoorns Nieuwsblad



`Het boek heeft een zware inhoud maar is toch lichtvoetig geschreven.` - De leesclub van alles




Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Maart 2022
353 gram
215 x 137 x 24 mm
EAN: 9789026355004
Ambo|Anthos

Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen