Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Adriaan van Dis, Bianca Stigter, Sara Berkeljon, Dirk Jan Postel, Cherry Duyns, Niña Weijers, Benjamin Herman,Klaas Gubbels
Klaas Gubbels
Het ongelijke van hetzelfde
€ 49.95
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op donderdag *
  • Gratis verzending


De koffiekannen, stoelen, tafels, flessen en schaakborden van de Nederlandse kunstenaar Klaas Gubbels zijn iconisch. Gubbels heeft sinds het begin van de jaren 1950 een belangwekkend oeuvre opgebouwd en neemt een eigen en herkenbare positie in de Nederlandse beeldende kunst in. Hoewel Gubbels vooral bekend is om zijn supersaaie stillevens - zoals de kunstenaar ze zelf noemt -, beperkt hij zich niet enkel tot het platte vlak. Nog niet eerder verscheen een monografie over Klaas Gubbels met zo’n rijke selectie schilderijen, tekeningen en tekstuele bijdragen. Sommige werken wijken soms af van de archetypische Gubbels-vormen, maar ze raken aan dezelfde thematiek van het kijken en blijven kijken naar alledaagse voorwerpen. Klaas Gubbels, Het ongelijke van hetzelfde verscheen naar aanleiding van de achtentachtigste verjaardag van Gubbels. Deze rijk geïllustreerde uitgave is uitgegeven in samenwerking met Christian Ouwens Galerie, uitmuntend ontworpen door Irma Boom en benadert het omvangrijke oeuvre van Gubbels vanuit verschillende invalshoeken met teksten van Adriaan van Dis, Sara Berkeljon, Dirk Jan Postel, Cherry Duyns, Niña Weijers, Bianca Stigter en Benjamin Herman.
Taal / Language : Multiple languages

Extra informatie:

Paperback / softback
312 pagina's
Met illustraties
Januari 2023
1004 gram
281 x 217 x 24 mm
EAN: 9789462087361
nai010 uitgevers/publishers


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.