Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jaap Schelvis, Arno ten Hoeve,Vogels van tuin, park en stad in Europa
  • Jaap Schelvis, Arno ten Hoeve,Vogels van tuin, park en stad in Europa
Jaap Schelvis, Arno ten Hoeve,Vogels van tuin, park en stad in Europa
Vogels van tuin, park en stad in europa
€ 14.95

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


Overal waar mensen wonen kun je vogels vinden die voor hun nesten of voedsel profiteren van onze gebouwen, tuinen en parken. Maar de mens profiteert op zijn beurt ook weer van de aanwezigheid van vogels. Hun gezelligheid, kleurenpracht en zang brengen de natuur dichterbij en maken het leven in de stad een stuk aangenamer.

Dit kleurrijke fotoboek demonstreert met meer dan 130 prachtige foto's op overtuigende wijze datje niet naar het tropisch regenwoud of een ander exotisch oord hoeft af te reizen om te genieten van de meest schitterende en interessante vogels. Soms letterlijk op de hoek van de straat zijn vogels te vinden die ons kunnen verbazen met hun gedrag of bijzondere uiterlijk.

Naast de vele foto's bevat dit boek korte informatieve teksten over verspreiding, gedrag en allerlei wetenswaardigheden van meer dan vijftig soorten. Hierdoor is het niet alleen een feest voor het oog, maar ook een waardevolle bron van informatie voor iedereen met interesse in de vogels die je kunt vinden in tuinen, parken en steden.

Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Mei 2012
781 gram
237 x 236 x 20 mm
EAN: 9789036630863
Rebo Productions

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen