Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  • Marco Hoogerland, Anton Kuijntjes,Zweet
  • Marco Hoogerland, Anton Kuijntjes,Zweet
Marco Hoogerland, Anton Kuijntjes,Zweet
Zweet
de ontbrekende schakel tussen talent en succes
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Wil jij net als DJ Tiësto of Maartje Paumen op hoog niveau presteren? Of gewoon de beste worden in jouw vak? Dan is alleen je talent niet voldoende. Volgens de succesvolle mensen die we interviewden voor dit boek, is niet hun stem, hun sprintkwaliteit of zakelijke instinct hun ware talent, maar vooral het harde werken waardoor ze het zo ver hebben geschopt. ZWEET!

In dit boek lees je hoe Marianne Vos, Ruud van Nistelrooy, Ali B en vele anderen succesvol geworden zijn. Welke keuzes ze maakten, hoe ze omgingen met teleurstellingen en hoe ze hun gevoel volgden. Hoe ze zelf de juiste omgeving creëerden om te groeien, wat ze nodig hadden om te presteren en waar ze blind op vertrouwden.

Dit boek biedt je twee opties. Of je leest het voor je talentvolle neef, collega of zus. Die veel te weinig met zijn of haar talent doet. Of je leest het omdat jezelf ook wel weet dat het de hoogste tijd is voor jou om zelf aan de slag te gaan. Maak werk van je talent. Het is nu of nooit!

`Je wordt niet succesvol omdat je een krasje hebt, het gaat om hoe je daarmee omgaat`
Roy Curvers

`Stop alsjeblieft met al dat analyseren en ga het gewoon doen!`
Marianne Vos

`Hard werken is gewoon hetzelfde als ademen`
Niels Geusebroek

Marco Hoogerland is mental coach van topsporters, artiesten, managers en ondernemers. Hij is directeur van de Talentenacademie en spreekt in binnen- en buitenland over het benutten van talent. Samen met Anton Kuijntjes schreef hij dit boek. Kuijntjes is eigenaar van marketingbureau `Dirk doet`, schrijver en professioneel sportverslaafd.


Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Juli 2016
517 gram
249 x 164 x 17 mm
EAN: 9789054723615
Arko Sports Media BV

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen