Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Janine Jansen, Annemieke Jansen,Mooi mediterraan
  • Janine Jansen, Annemieke Jansen,Mooi mediterraan
Janine Jansen, Annemieke Jansen,Mooi mediterraan
Mooi mediterraan
Vier het leven en val af!
€ 25.99
24 Bij u in huis op: dinsdag


Dieettrends komen en gaan. `Even` een dieet volgen en vervolgens voor lange tijd van heel wat kilo`s af zijn; dat klinkt perfect, nietwaar? Helaas lukt dat bijna nooit. Nee, het beste dieet is geen dieet, maar een bepaalde leefstijl. Het goede nieuws is: die leefstijl is geweldig!
Janine en Annemieke Jansen zijn al heel wat jaren enthousiaste pleitbezorgers van de oorspronkelijke mediterrane leefstijl: voldoende beweging, veel sociale contacten en afwisselend eten - met veel groentes, regelmatig vis en noten en een beetje vlees. In Mooi mediterraan geven ze op een heldere manier achtergrondinformatie over de ins en outs van afvallen én fijn en gezond leven en eten. De eenvoudige, heerlijke recepten vormen de hoofdmoot van het boek. Met Mooimediterraan is de kans kleiner dat wie blijvend slanker door het leven wil gaan, terugvalt in oude patronen.
Met een aantrekkelijk maandprogramma en voedingswaarden bij alle recepten.
De zussen Annemieke en Janine Jansen zijn zich al sinds hun jeugd bewust van de invloed van voeding op het menselijk lichaam. Annemieke is cardioloog in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Janine werkt als grafisch ontwerper en als foodstylist en -fotograaf.
Extra informatie:

Hardback
256 pagina's
September 2020
943 gram
248 x 179 x 24 mm
EAN: 9789059565500
Fontaine Uitgevers

24 Bij u in huis op: dinsdag