Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jannelien Wieland, Erica Aldenkamp, Annemarie van den Brink,Behandeling van pati?nten met een laag IQ in de GGZ
  Behandeling van pati?nten met een laag IQ in de GGZ
  Theorie en praktijk
  € 29.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Dit boek helpt professionals in de GGZ om met vertrouwen patiënten met zwakbegaafdheid te herkennen, psychische stoornissen te diagnosticeren en te behandelen. In deze herziene en uitgebreide uitgave worden nieuwe inzichten over zwakbegaafdheid in de GGZ geïllustreerd met uitgebreide praktijkvoorbeelden en extra online materiaal.

  Het boek biedt theoretische en praktische handvatten om direct aan de slag te gaan met veel aandacht voor een passende bejegening en communicatie. Nieuw is de monitorplus die uw organisatie helpt om de toegang tot de zorg te verbeteren. 

  Patiënten met zwakbegaafdheid vormen een kwetsbare groep in de GGZ met een specifiek klinisch profiel, waarbij naast de cognitieve beperkingen en de psychische klachten, de gestapelde problematiek een belangrijk kenmerk is. Goede zorg start met de realisatie dat zwakbegaafdheid een belangrijke en vaak voorkomende comorbiditeit is in de GGZ. Voor de GGZ is inspelen op de zwakbegaafdheid absoluut noodzakelijk, maar in het algemeen minder ingrijpend dan gedacht wordt. Niet wát u aanbiedt is anders, maar wel het hoé.

  Het boek richt zich op psychiaters, psychologen, verpleegkundigen, andere professionals binnen de GGZ en zij die daartoe in opleiding zijn. 


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Met illustraties
  Januari 2022
  489 gram
  240 x 167 x 12 mm
  EAN: 9789036827225
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen