Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Nigel M. Turner, Anneliese Nusmeier,APLS compact
  APLS compact
  Spoedeisende Hulp bij Kinderen
  € 19.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


   Dit boek biedt artsen en andere professionals een eenvoudige en effectieve methodiek voor de spoedeisende geneeskunde bij kinderen. Het helpt bij het zetten van de juiste eerste stappen bij de acute opvang van ernstig zieke of zwaargewonde kinderen. Informatie is visueel en tekstueel zo vormgegeven dat er snelle kennisoverdracht plaatsvindt.

  APLS compact is voor een groot deel afgeleid van het toonaangevende leerboek Advanced Paediatric Life Support: de Nederlandse editie. Het is een hulpmiddel bij acute situaties, zoals benauwdheid, shock, verminderd bewustzijn, convulsies, elektrolyten- en metabole stoornissen, traumaopvang en kindermishandeling. Het boek is specifiek voor de Nederlandse praktijk geschreven. Daarbij zijn landelijke richtlijnen en protocollen gebruikt, die gemaakt of onderschreven zijn door de Nederlandse wetenschappelijke verenigingen. U vindt in het boek verwijzingen naar websites met de meest actuele richtlijnen en adviezen. Er is ook een epub verkrijgbaar waarmee u het boek online kan raadplegen op bijvoorbeeld uw telefoon.

   

  APLS compact is geschreven door verschillende kinderartsen en -chirurgen. De hoofdredactie bestaat uit dr. Nigel Turner, kindercardioanesthesioloog in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en onderwijskundige in het UMC Utrecht, en dr. Anneliese Nusmeier, kinderarts-intensivist in het Radboudumc Nijmegen
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  98 pagina's
  Met illustraties
  April 2019
  157 gram
  203 x 127 x 6 mm
  EAN: 9789036822206
  Bohn Stafleu van Loghum nl

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen