Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Anton van der Horst, Marcel Wanrooy, Hanno Meyer, Alec Serlie,Groot psychologisch modellenboek
  • Anton van der Horst, Marcel Wanrooy, Hanno Meyer, Alec Serlie,Groot psychologisch modellenboek
Anton van der Horst, Marcel Wanrooy, Hanno Meyer, Alec Serlie,Groot psychologisch modellenboek
Anton van der Horst, Marcel Wanrooy, Hanno Meyer, Alec Sedie
Groot psychologisch modellenboek
€ 49.99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Er zijn talloze psychologische modellen in omloop. Maar welk model is nu geschikt als je beter wilt leren omgaan met conflicten, je faalangst wilt aanpakken, je charisma wilt ontwikkelen of wilt weten welke leerstijl voor jou het meest effectief is? In het Groot Psychologisch Modellenboek worden de belangrijkste modellen op een rijtje gezet. Aan bod komen onder andere de Roos van Leary, het Primary Mental Abilities-model, The Big Five, RET, de piramide van Maslow, flow, de loopbaanankers van Schein, het Thomas-Kilmannmodel en Management Drives. Deze tweede herziene editie is bovendien aangevuld met veertien nieuwe modellen, waaronder de beïnvloedingsprincipes van Cialdini en Drive van Daniel Pink.De 65 modellen zijn ingedeeld in de volgende rubrieken:

- Leiderschap & Invloed

- Communicatie & Relaties

- Persoonlijkheid & Ontwikkeling

- Leren & Presteren

- Vitaliteit & Stress

- Talent & Ambitie

- Samenwerken & Resultaat

- Besluitvorming & CreativiteitElk model wordt beschreven aan de hand van een vaste opzet: wat is het dilemma, wat is de achtergrond van het model, hoe kan het model in de praktijk worden ingezet en wat zijn de voor- en nadelen van het model? De vele tests die in het boek zijn opgenomen bieden de mogelijkheid om jezelf of bijvoorbeeld je teamleden direct te toetsen. Een uniek boek voor de ambitieuze, nieuwsgierige en leergierige professional!

Dit boek is samengesteld door een aantal prominente GITP-adviseurs, waaronder Anthon van der Horst, Hanno Meyer, Alec Serlie en Marcel Wanrooy. GITP is een HRD-adviesbureau dat gespecialiseerd is in inzicht en ontwikkeling van individuen en organisaties."Een heerlijk nieuw boek voor adviseurs die langs het uitgebreide buffet van psychologische modellen mogen lopen, en van alles kunnen proeven en uitproberen." - Rozemarijn Dols, zelfstandig gevestigd psycholoog, management consultant en auteur

Extra informatie:

Hardback
350 pagina's
April 2015
1297 gram
268 x 221 x 32 mm
EAN: 9789089652799
Van Duuren Psychologie

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen