Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  ,AMLS Advanced Medical Life Support
  AMLS Advanced Medical Life Support
  € 99.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Dit boek geeft ambulancemedewerkers en andere preklinische hulpverlenersinformatie over de beoordeling en behandeling van somatische problemen. Het kan dienen als naslagwerk voor verschillende spoedeisende medische vakgebieden en is een vast onderdeel van de AMLS-cursus. Hoewel de cursus zich richt op beginnende en gevorderde ambulanceverpleegkundigen, zijn cursus én boek nuttig voor alle voor alle zorgverleners in de spoedeisende zorg.

  Advanced Medical Life Support is de vertaling van de nieuwste editie van het AMLS-programma, dat de nadruk legt op kritisch denken bij de patiëntbeoordeling en het opstellen van behandelplannen. Ook wordt steeds de toepassing benadrukt van de AMLS-pathway. Dit is een beoordelingsinstrument waarmee medische hulpverleners een spoedeisende somatische patiënt systematisch, snel en accuraat kunnen diagnosticeren. Daarbij staat een vroege interpretatie van de hoofdklacht of eerste presentatie van de patiënt centraal. 

  De presentaties zijn gebaseerd op casuïstiek. Daardoor helpen ze studenten en docenten interactief te werken. De praktische benadering daagt studenten uit om hun kennis in realistische situaties toe te passen. De AMLS-cursus is geaccrediteerd door de Amerikaanse National Association of EMS Physicians en is aangepast aan de meest actuele medische kennis. 

  Nieuw in deze uitgave is onder meer een overzichtshoofdstuk over het gebruik van medicatie in diverse spoedeisende situaties en een nieuw hoofdstuk over sepsis (en septische shock).  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Januari 2021
  1751 gram
  271 x 217 x 27 mm
  EAN: 9789036825542
  Bohn Stafleu van Loghum

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen