Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

C. Arends, H. Heilmann, A. Riton, ... Vibskov, ... Emenius,The Fringe Projects: Vibskov | Emenius
C. Arends, H. Heilmann, A. Riton
The Fringe Projects: Vibskov | Emenius
€ 35.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

De Deense modevormgever Henrik Vibskov (1972) en de Zweedse grafisch vormgever Andreas Emenius (1973) werken al jaren aan een project getiteld `The Fringe Projects`: een serie van tien multimediale installaties over verlangen en identiteit. The Fringe Projects bieden performances, tijdschriften, videowerk en modeontwerpen. Het woord fringe moet ook letterlijk genomen worden: in alle projecten staan franjes centraal. Negen projecten zijn voltooid en getoond in onder meer Milaan, Zürich en Kopenhagen en in het tijdschrift Dazed & Confused.
Vibskov en Emenius leerden elkaar kennen tijdens hun studie op de kunstacademie Central Saint Martins in Londen.
Het Zeeuws Museum heeft Henrik Vibskov en Andreas Emenius uitgenodigd om de hele serie The Fringe Projects te presenteren. De tentoonstelling loopt van 28 februari t/m 7 juni 2009 (www.zeeuwsmuseum.nl).
Bij de tentoonstelling die is samengesteld door Christie Arends, Hoofd tentoonstellingen en collecties van het Zeeuws Museum, verschijnt bij episode publishers de eerste publicatie over het werk van Henrik Vibskov en Andreas Emenius, getiteld The Fringe Projects. Vibskov | Emenius.


Taal / Language : English

Extra informatie:

Hardback
130 pagina's
Februari 2009
1043 gram
297 x 246 x 16 mm
EAN: 9789059731158
Jap Sam Books

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen