internetboekhandel.nl
buttons Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons
leeg Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Home pagina rijks
boekenweek
rijks Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Besteller 60
 
Nederlands Buitenlands   Alles  Titel  Auteur  ISBN        
Paramedisch
Dieet- en voedingsleer
Bij u in huis op: vrijdag


Martijn B. Katan

Wat is nu gezond?

€ 12.50


De bestseller van de onbetwiste autoriteit op voedselgebied Martijn Katan beschrijft in Wat is nu gezond? wat er wetenschappelijk vaststaat over voeding en gezondheid. Hij loopt met de lezer de dag door van ontbijt tot bedtijd en geeft aan wat bewezen gezond is, wat een fabel is en wat nog niet goed is onderzocht. Katan besteedt ook aandacht aan voeding en zwangerschap, voedsel en klimaat, wat en hoeveel je moet drinken, sport, de slanke lijn en aan vragen van kinderen over voeding. In deze geheel herziene editie zijn de nieuwste inzichten van de voedingswetenschap verwerkt. Prof. dr. Martijn B. Katan is emeritus hoogleraar voedingsleer aan de Vrije Universiteit Amsterdam en lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen. Katan is columnist van NRC Handelsblad en wordt regelmatig door kranten, radio en tv gevraagd naar zijn mening over actuele voedingskwesties. Hij schreef ook de bestseller Voedingsmythes (2016). `Katan beschrijft kort en kraakhelder de wetenschappelijke stand van zaken over voeding en gezondheid, met praktische adviezen en verwijzingen naar deugdelijke websites.` Algemeen Dagblad `Het regent boeken over voeding en diëten. Vaak verkondigen ze de absolute waarheid, gebaseerd op onwrikbare wetenschap. In Wat is nu gezond? laat hoogleraar Martijn Katan de twijfel toe. Zo maakt hij bijna alle concurrerende titels overbodig.` Trouw


Extra informatie: 
Paperback / softback
256 pagina's
Januari 2017
326 gram
200 x 125 x 24 mm
Bert Bakker
Achterkant:
Bekijk de achterkant


Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel



Andere titels binnen de rubriek:
Dieet- en voedingsleer
Deze week nieuw verschenen titels binnen deze rubriek:
<b>Didy van de Veer</b>,Histamine en ik
Didy van de Veer
Histamine en ik


Populaire titels binnen deze rubriek:
<b>Didy van de Veer</b>,Histamine en ik
Didy van de Veer
Histamine en ik

<b>Rosanne  Hertzberger</b>,ode aan de e-nummers
Rosanne Hertzberger
ode aan de e-nummers
Waarom e-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken