internetboekhandel.nl
buttons Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons
leeg Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Home pagina Rijks
Boekenweek
Rijks Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Besteller 60
 
Nederlands Buitenlands   Alles  Titel  Auteur  ISBN        
School- en studieboeken
Educatieve uitgaven algemeen
Bij u in huis op: dinsdag


Hans Veelers

Ori√ęntatie op branche en beroep werkboek

Tendens Ondernemer Horeca

€ 20.50


Je hebt je diploma Manager/ondernemer horeca behaald...en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigehden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij.

In dit theorie-/werkboek maak je kennis met de horecabranche. Je gaat onderzoeken of je over de vaardigheden beschikt die je nodig hebt als manager/ondernemer. Ook basisbegrippen als bedrijfsformules, beroepskleding en het horecaproduct worden behandeld.

Digitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website www.tendens-oh.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, artikelen en weblinks. Ook het fictieve hotel `Grand Hotel Zestien` wordt ingezet.


Extra informatie: 
Paperback / softback
Met illustraties
November 2015
153 gram
297 x 210 x 9 mm
Edu`Actief
Achterkant:
Bekijk de achterkant


Bij u in huis op: dinsdag